Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Voor een asielhond betaalt u altijd een bedrag om de kosten te dekken.Hoi Ankie,Dolblij zijn we met onze kleine mops Diva Nina!Binnenkort zal ik wat foto's sturen. Had verwacht dat je punten kreeg voor de spelletjes, maar dat was niet zo misschien was dat gezien het weer ook maar beter zo. Voor een asielhond betaalt u altijd een bedrag om de kosten te dekken. De hitte mocht wat minder,maar voor de rest weer alle leuke mensen van het forum gezien. Franse bulldog dit is mijn hondje, ze zijn niet de mooiste maar wel de sgattigste. Het was erg warm, maar het windje bracht af en toe verkoeling. Enne inderdaad, we hebben een hele voorraad met lekkers mee naar huis genomen. Wat een gezonde, lieve en sociale pup hebben we in huis gekregen.

Leuke foto's! behalve dan die foto waar ik met mijn hoofd uit de waterbak kom. Hou je ook zo van paarden? Schilder je eigen paard. Ik weet niet of zo'n bull van een jaar veel zwaarder is als Boris 25 kilo, groter in ieder geval zeer zeker.

We hadden ons ingeschreven voor de spelletjes, maar hebben meer tijd aan de vragen besteed daarvan dan aan de spelletjes. Mijn moppie bleef ook weer prima staan en liet zich goed betasten. Wegens het niet reageren, bied ik hier weer 4 bunzingen op 1 stuk hout aan.

© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved