Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Bloeit in het vroege voorjaar met fel gele bloemen.Bloeit in het vroege voorjaar met fel gele bloemen. Diverse soorten pelikanen gefotografeerd in verschillende dierentuinen. De oranje gekleurde vlinder geeft een mooi contrast met het paars van de distel.

Landschappen,dierenfoto`s,portretfoto`s,natuurfoto`s,scrippy ,molenfoto`s. Kan soms in grote aantallen op bepaalde plaatsen voorkomen. Lijkt op een stekelzwam maar is familie van de trilzwammen.

Lekker is hij echter ook niet en gezien de mogelijke verwarring met zijn dodelijk giftige broertje kun je hem ook maar beter laten staan. Is langzaam het binnenland ingetrokken en kan nu ook als weidevogel worden gezien. Na jarenlange inspanning is de ooievaar tegenwoordig weer overal in ons land te zien. Een groepje bomen op de ondergelopen uiterwaarden van de rivier. Bekende witte vlinder zittend op een bloem van de grootbloemige muur. Op deze foto zie je een fraaie pluim van deze klimplant. Bij de kastanjeboleet verkleuren de buisjes blauw wanneer je erop drukt. De typische zwart-witte geweivorm maakt hem onmogelijk te verwarren met andere soorten. Veel van de paddestoelen die ik fotografeer ken ik niet van naam.

Nog een mooie wallpaper van onze Labrador, een portret genomen in harde wind. Op deze foto staat een van de kleinere soorten, een tere blauwe variatie. Als de stuifzwam iets ouder is barst hij open en komen de miljoenen sporen vrij in een grote stofwolk. Hier een overzicht van de foto's van paddestoelen die ik niet op naam heb kunnen brengen.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved